Neem contact met ons op


De naam van Poesta Reizen is veranderd en we hebben een nieuw site: www.bematravel.nl . Vanaf nu bieden we naast Hongarije ook nieuwe reisbestemmingen aan, naar o.a. SloveniŽ, ServiŽ, MacedoniŽ, KroatiŽ. Jij gaat zeker de kwaliteit herkennen en natuurlijk krijg je persoonlijk aandacht van het eerste contact tot je terug van je vakantie ben. We zien u graag bij Bema Travel voor een van onze nieuwe reizen. Bekijk onze hotels op de nieuwe website of we organiseren reizen op maat .


Bema Travel
Tel:+31 (0)43-7503564
KvK 14120577 (Maastricht)
e-mail: info@bematravel.nl

Contact Formulier Vul de velden. De velden met een * zijn verplicht

Over Poesta Reizen...

Poesta Reizen bestaat sinds 1987 en heeft voor veel tevreden klanten reizen naar Hongarije georganiseerd. Dat wij al zolang als marktbepalende organisatie fungeren beschouwen wij als een keurmerk van betrouwbaarheid. Uiteraard zijn wij u ook weer in 2014 van dienst.

Als reisagent helpen we u uw reis samenstellen, adviseren over accommodaties en andere reisonderdelen. Onze kracht is individuele vrijheid. Wij kunnen ons voorstellen dat u uw eigen rondreis wilt samenstellen of onze bestaande rondreizen naar eigen inzicht wilt aanpassen. Kies voor een rondreis door Hongarije of combineer Hongarije met buurlanden: Slowakije, TsjechiŽ, SloveniŽ en Oostenrijk. Aarzelt u dan niet per e-mail of telefonisch om uw wensen aan ons door te geven.

Budapest is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en natuurlijk geeft het Balatonmeer het plezier van zwemmen en verschillende watersports. Maar buiten Budapest en het Balatonmeer biedt Hongarije nog veel meer mogelijkheden voor zowel cultuur- en natuurliefhebbers.

Onze specialiteiten zijn kasteelhotel rondreizen, wijnreizen, kuur en wellnessreizen. Uiteraard ontbreekt Budapest niet en hebben wij ook (kasteel)hotels, pensions en vakantieparken in ons programma. Naast vakantiehuizen rond het bekende Balatonmeer hebben wij ook vakantiehuizen in dorpjes waar nog nauwelijks toeristen zijn geweest.

Wij geven geen brochure uit. Alle informatie vindt u hier op onze website. Doordat wij een internetbedrijf zijn, sparen wij kosten uit. Wij werken niet met tussenpersonen voor onze bemiddeling omdat wij zelf Hongaars zijn en ook de taal spreken. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden voor u.

Wie kent Hongarije beter dan dé specialist?


Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Poesta Reizen gebruik van de STO-reisgarantie.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) . De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.