Bijzondere reizen naar Hongarije

Hongarije heeft een rijke geschiedenis in het gebruik van geneeskrachtige thermale bronnen die al voor meer dan 2.000 jaar gebruikt worden voor reiniging, ontspanning en genezing. De geneeskrachtige werking van thermaal water wordt toegeschreven aan de hoge concentratie zouten en mineralen in het water. Zo is het baden in thermaal water geschikt voor behandelingen van reumatische aandoeningen, degeneratieve aandoeningen aan rug en gewrichten, chronische gewrichtsontstekingen en gynaecologische kwalen. Kuurbehandelingen worden bij reuma regelmatig toegepast ter ondersteuning van standaard behandelingen. De ervaringen van patiënten is dan ook dat men zich na een kuurbehandeling fitter en mobieler voelt, en men minder last van pijn en stijfheid heeft. Of u een nou verlichting van kwalen zoekt of zich wilt laten verwennen tijdens een wellness vakantie, de thermale bronnen van Hongarije zullen u blijvend laven.

De kuuroorden bieden 1-2-3 week kuurarrangementen aan de gasten. De gasten krijgen een programma op maat na een onderzoek met een reumatoloog. Het kuur is een combinatie van balneotherapie en verschillende andere behandelingen: lichaamspakkingen, hydrotherapie, electrotherapie, fysiotherapie, medische massage die is gebaseerd op honderd jaar oude medische ervaringen.

31 augustus - 21 september GROEPSREIS naar Hajdúszoboszló.

Astmakuur Kuur voor mensen met aandoeningen aan luchtwegen.

Het uitstekende kuurhotel met deskundige personeel ligt in de nabijheid van het grootste thermaal spa complex van Europa.

Het luxe en zeer comfortabele kuurhotel ligt in het centrum van Hévíz dichtbij het grootste natuurlijke thermaal-meer van de wereld.

Dit beroemde wellness en kuurhotel ligt op het rustige en groene Margaret-eiland op een steenworp afstand van de bruisende hoofdstad Budapest.